21 Eylül 2012 Cuma

The Walking Dead'in oyunu çıktı

The Walking Dead Sosyal Oyunu
The Walking Dead Sosyal Oyunu
Facebook’ta zombi kıyameti başladı!
Telltale Games‘in çıkardığı The Walking Dead PC oyunu’ndan sonra şimdi de online olarak arkadaşlarımızla birlikte oynayabileceğimiz, karakter geliştirmeye dayalı The Walking Dead Sosyal Oyunu (Social Game) çıktı. Facebook üzerinden ilgili hesabınızla erişebileceğiniz oyunda amacınız zombilerin sebep olduğu kıyamet sonrası, arkadaşlarımızla birlikte hayatta kalabilmek.


Oyunda sağ kalabilmek için bol bol keşfe çıkmanız, hayatınız için gerekli olan kaynakları bulmanız gerekiyor. Oyunda tıpkı dizide olduğu gibi kampta geçen bir yaşam tarzı işlenmekte. Oyun ayrıca oynayan her bir oyuncu için bambaşka bir macera vadediyor.
Oyuncular ve Zombiler
Oyuncular ve Zombiler
Yapımcı Eyes Wide Game‘in CEO‘su Stephen Griffin oyun hakkında şu açıklamayı yaptı:
The Walking Dead Social Game -sosyal oyunculuk kavramını ele alırsak-  yeni nesil bir oyun olarak duracak. Dizideki havayı yansıtmak için AMC ile ortak çalışıyoruz ve derin bir oynanabilirlik, bolca dram ve her türden oyuncunun ilgisini çeken bir sunmayı amaçlıyoruz. Şayet hardcore bir oyuncuysanız, sosyal bir oyundan bekleyebileceğiniz tüm deneyimleri burada bulabilirsiniz.”
Ve son olarak oyuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
Oyun hakkındaki deneyimlerinizi ve yorumlarınızı bu sayfada paylaşabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder